Open Udense kampioenschappen 2023

Op zondag 19 november organiseert TTV Maashorst voor de 22e keer de Open Udense. Er wordt gespeeld op verschillende niveaus, onderstaand schema is een indicatie waarvan afgeweken kan worden.

Senioren A+  Hoofdklasse en hoger (bij voldoende deelnemers)
Senioren A  2e klasse en hoger
Senioren B  3e & 4e klasse
Senioren C  5e & 6e klasse
Senioren D  7e klasse & recreanten
Junioren E  Junioren 3e klasse en hoger
Junioren F  Starters en junioren 4e klasse

Het is toegestaan voor jeugdspelers om zich in te schrijven in een seniorklasse.

Programma
09.00 uur Zaal open
09.30 uur Start toernooi
17.15 uur Prijsuitreiking
 
Prijzengeld
Als eenmalige actie vanwege het 50-jarig bestaan van onze vereniging, wordt aan de winnaar van de hoogste klasse €50 prijzengeld uitgereikt.

Spieren voor Spieren
Sporten is niet vanzelfsprekend. In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een spierziekte en elk jaar weer krijgen zo’n 200 tot 250 ouders te horen dat hun kind een ernstige spierziekte heeft. Spieren voor Spieren zet zich in voor deze kinderen en hun gezinnen, en wij als organisatie van de Open Udense willen vanwege het 50-jarig jubileum van onze vereniging iets betekenen voor deze stichting. Voor iedere deelnemer doneren wij €1 aan Spieren voor Spieren, maar via getoonde QR-code is het mogelijk om zelf ook nog een donatie te doen. Bij de prijsuitreiking van het toernooi zal de totale donatie overhandigd worden aan Nico Blok en Lisa van de Ven als ambassadeurs van Spieren voor Spieren.

Inschrijven kan via deze link of voor verenigingen door bijgevoegd formulier in te vullen en terug te sturen naar  hagenmichiel@gmail.com.
 
Hopelijk tot 19 november!