Actie Weekend Jeugd 1 & 2 Juni

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers,

 

Omdat onze mooie club dit jaar 60 jaar bestaat organiseren we natuurlijk ook voor alle jeugdleden (plus Nick, Wouter, Luca, Kevin) een speciale activiteit, namelijk een

Actie weekend (+ overnachting) op zaterdag 1 en zondag 2 juni.

Een weekend vol sport, beweging en gezelligheid. In de eigen zaal, maar ook daarbuiten (!!). Het wordt een gevarieerd programma waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het weekend start op zaterdagochtend om 9:00u t/m zondagmiddag 15:00u.

 

-Deelname is geheel gratis.

-De ‘catering’ wordt uiteraard goed geregeld.

-Slaapplaatsen richten we in in de speelzaal. Dus slaapspullen, luchtbed/matras en slaapzak meebrengen. Denk ook aan deo, tandpasta/tandenborstel en handdoek(en). Er kan na inspanning ook gewoon goed gedoucht worden. Stinken is niet toegestaan…

Verder is het zaak noodzakelijke medicatie niet te vergeten. Het is verstandig hier de leiding over in te lichten!

 

*Mocht je niet willen/kunnen blijven slapen (waar we gezelligerwijs even niet van uitgaan), dan zorg je gewoon dat je aanwezig bent bij het ontbijt en/of de start van de activiteiten.

*Mocht je om andere reden(en) niet het héle programma aanwezig kunnen zijn, zorg dan dat je meedoet met de activiteiten waar je wél bij kunt zijn.

        < Hoe minder je mist hoe meer we er met z’n allen gezellig over na kunnen praten >

 

Opgeven

Je schrijft je in vóór vrijdag 24 mei op het prikbord in de zaal (zodat we snel kunnen zien wie er allemaal bij zijn. Als leiding kunnen we dan onze planning vastleggen als dat nodig mocht zijn).

Naast inschrijven in de zaal (zet daar dus sowieso je naam op de lijst) kun je ook via de mail inschrijven: (hansvdwijst@hotmail.com).

 

Het Actie weekend team heeft er zin in!

Jullie hopelijk ook?

 

Download hier de .pdf van de brief