Recreanten

“Woensdagavond recreantenavond” is al decennia lang een veel gehoorde uitspraak binnen onze vereniging. Recreatief tafeltennissen viert op die avond dan ook hoogtij. Spelers van allerlei leeftijden en uiteenlopende niveaus komen dan vooral gezellig…maar niet minder fanatiek…een balletje slaan.

Het is een grote, uiterst gezellige groep, waar eigenlijk iedereen die kennis komt maken met recreatief tafeltennis zich meteen op z’n gemak voelt. Kom je voor de eerste keer, dan heb je slechts een paar schone gymschoenen nodig, een batje kun je ter plekke lenen om meteen een balletje te gaan slaan.

Slaat de tafeltennisvonk over, dan is het raadzaam een volgende keer sportkleding aan te trekken: de meeste recreanten produceren meer zweet dan waar ze oorspronkelijk aan dachten…  Dat vochtverlies kan in onze gezellige kantine overigens weer prima aangevuld worden, inclusief eventuele kleine hapjes. Betaling kan bij ons zelfs via pin.

 

Kom dus gerust eens langs om kennis te maken met onze mooie tafeltennissport. Dat kan vier weken gratis, waarna u beslist of u lid wilt worden.

 

Onze zaal is op woensdag geopend vanaf 20.00 uur en sluit om 24.00 uur.