Accommodatie

TTCV/Van Herwaarden beschikt over een riante tafeltennisaccommodatie.

Er zijn aparte dames- en herentoiletten. Binnen het pand zijn ruime dames- en herenkleedkamers, uiteraard voorzien van doucheruimtes. Daarnaast is er een speciale toilet/doucheruimte voor mensen met een beperking.

Er is een mooie, ruime kantine waarbinnen achter een glazen wand het tafeltennissen in de speelzaal ook kan worden gevolgd. Uiteraard onder het genot van een drankje of hapje, besteld bij de goed uitgeruste bar. Van een sportdrankje tot Belgisch biertje, van een mueslireep tot broodje kroket, de inwendige mens kan op allerlei manieren worden versterkt.

In de liefst 30 meter lange speelzaal kunnen met gemak 10 tafels geplaatst worden en kan men aan de lange zijde als toeschouwer op stoelen óók de verrichtingen van spelers volgen.

Voor TTCV-teams die in officiële competities meedraaien worden meestal 6 tafels opgesteld, omringd door centre courthekjes om voldoende ruimte voor de spelers te garanderen.
Alle tafels zijn verrijdbaar zodat in een handomdraai de zaal vrij gemaakt kan worden voor allerlei andere activiteiten. Vooral bij de jeugd (zie jeugd) wordt daar veelvuldig gebruik van gemaakt. Van een potje zaalvoetbal tot trefbal tot circuittraining, het kan (bijna) allemaal in onze zaal...

TTCV/Van Herwaarden heeft duurzaamheid hoog in het clubvaandel staan. Bestuur en leden hechten grote waarde aan een milieu-verantwoorde inbreng en streven telkens naar aanpassing en vernieuwing. Zo is onze accommodatie bijna volledig zelfvoorzienend via zonnepanelen en andere speciale aanpassingen. Dit zorgt er mede voor dat een lidmaatschap bij TTCV/Van Herwaarden verrassend laag gehouden kan worden.

Onze tafeltennishal is gemakkelijk bereikbaar op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Bijna niet te missen wanneer u het Zwijsen College in zicht krijgt en gelegen tegenover Basic Fit. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid binnen 50 meter. Mensen met een beperking kunnen praktisch naast de deur parkeren.