Sponsor worden?

Sponsor worden 

Wie onze prachtige tafeltennishal voor het eerst binnenkomt is meestal verrast door de professionele uitstraling van het geheel. Vanuit de gastvrije kantine is er riant zicht op de grote speelruimte. In de zaal hangt de boarding vol met  tientallen borden van sponsoren. Behalve dat ze TTCV op die manier een warm hart toedragen etaleren ze zo ook hun naam en product(en).

Veel bezoekers

Onze accommodatie wordt druk bezocht door leden, ouders en andere bezoekers. Er wordt wekelijks bíjna elke dag (soms overdag én ’s avonds) getraind/gespeeld. Verder zijn er toernooien, competitiewedstrijden, maar ook niet-tafeltennisactiviteiten die vaak veel publiek en/of deelnemers trekken.

Aantrekkelijk

Uw reclamebord wordt dus veel gezien! Bovendien kan onder uiterst aantrekkelijke voorwaarden een bord (maar dat kunnen er ook meerdere zijn) worden opgehangen.
Mocht u overwegen úw naam/bedrijf daar ook tussen te willen hangen, neem dan contact op met Aris van Galen: 06 53757617 of mail naar apvgalen@kpnmail.nl

 

*Ook is het mogelijk via ons clubblad (ook online) te adverteren.

 

Hoofdsponsor worden?

Momenteel is, na méér dan 25 jaar hoofdsponsorschap door Van Herwaarden Interieurs (hoezo een vruchtbare samenwerking?... En…Van Herwaarden gaat gewoon door als bordsponsor) het hoofdsponsorschap weer beschikbaar!

Reken maar dat uw naam uitgedragen wordt!

Interesse om hoofdsponsor te worden van TTCV en indien gewenst, uw naam aan de vereniging te verbinden? Neem dan ook contact op met Aris van Galen: 06 53757617 of mail naar apvgalen@kpnmail.nl