Duo-competitie

We gaan starten!

Op zondag 20 februari gaat de DUO-competitie weer van start. De teams zijn bekend. Vorig seizoen 2, maar dit seizoen liefst 6 (zie onder). Hopelijk heeft iedereen de opgegeven speeldata op de kalender gezet, maar mocht je een keertje écht niet kunnen is dat bij de DUO-competitie geen enkel probleem. Laat het dan wel tijdig aan Hans (hansvdwijst@hotmail.com 06 83067561) weten!!

De speeldata:

20 februari         in de zaal van TTV Valkenswaard (Hertog Hendrikstraat 3, 5552 KK Valkenswaard)

13 maart             in de zaal van TTV Stiphout (Braakweg 30, 5708 JK Helmond

10 april                in onze eigen TTCV-zaal

22 mei                  is de slotdag, de speelzaal is nog niet bekend.

Nog even de uitleg:

- De DUO-competitie bestaat uit 4 speelronden, steeds op zondag van 10.00 – 12.00/12.30 uur. Je bent dus op tijd thuis voor de rest van de zondag.

- Je speelt normaal gesproken tegen een team van een andere vereniging, maar ook een wedstrijd tegen een TTCV-team behoort tot de mogelijkheden.

- Als je team uit 3 spelers bestaat kun je beslissen om z’n tweeën te spelen (dan moet je dus afspreken wie een keertje niet meedoet) of gewoon alle drie             meegaan, want dat kan ook. Je speelt dan alleen wat minder wedstrijden.

- Omdat het een echte competitie is, ga je punten ‘scoren’ voor je rating. Die rating (een soort ranglijst) zorgt er in de toekomst voor dat je niet gaat                 spelen tegen spelers die óf veel te sterk zijn, óf veel minder sterk zijn. Hierdoor kun je leuke partijtjes spelen. 

-In principe zorgen de ouders (bijv. afwisselend) 3x voor vervoer. Op 10 april wordt namelijk thuis gespeeld bij TTCV. Bij die uitwedstrijden is het fijn als spelers onderling regelen wie rijdt en dat je met je teamgenootje/teamgenoten mee kunt rijden. Dus carpoolen als het kan.

*Mocht het vervoer echt niet lukken dan kunnen ze altijd meerijden met een van de begeleiders van TTCV (voor zover mogelijk).